Wangsulan: Otomatisake Keterlibatan Penjualan Sampeyan Kanthi Panelusuran Email lan Outreach Email

Ora ana sing bakal ujar manawa LinkedIn minangka platform jejaring sosial adhedhasar bisnis sing paling lengkap ing planet iki. Nyatane, aku durung ndeleng resume sing dilampirake kanggo calon utawa nganyari resume dhewe sajrone dasawarsa wiwit nggunakake LinkedIn. LinkedIn ora mung ngidini aku ndeleng kabeh resume, nanging aku uga bisa neliti jaringan calon lan ngerti sapa sing bisa digunakake kanggo lan banjur kontak karo wong-wong mau kanggo ngerteni