Nyaring Noise Sosial Sampeyan Kanthi Cloze

Yen kothak mlebu dadi medeni banget kaya aku, sampeyan bakal nemokake yen pesen utamane bakal sirna nalika serangan pesen anyar kena. Aku wis ngerti kasunyatan manawa jaringan sosial lan emailku wis ora bisa diatur lan aku ngarep-arep alat sing apik sing bisa mbantu aku nyaring lan ngenali koneksi sing paling penting kanggo aku lan bisnis. Kanca lan klien Jascha Kaykas-Wolff ngisi aku

KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki