Apa Platform Manajemen Aset Digital (DAM)?

Manajemen aset digital (DAM) kasusun saka tugas manajemen lan keputusan babagan ingestion, anotasi, katalog, panyimpenan, pengambilan, lan distribusi aset digital. Foto digital, animasi, video, lan musik minangka conto area target manajemen aset media (sub-kategori DAM). Apa Manajemen Aset Digital? DAM manajemen aset digital minangka praktik ngatur, ngatur, lan nyebarake file media. Piranti lunak DAM ngidini merek ngembangake perpustakaan foto, video, grafis, PDF, template, lan liya-liyane

5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Kanggo Ngoptimalake Kolaborasi lan Produktivitas

Kemampuan kanggo nyimpen file sing larang regane kayata foto, video lan musik kanthi lancar ing méga minangka prospek sing nyenengake, utamane kanthi memori (relatif) cilik ing piranti seluler lan biaya memori tambahan sing dhuwur. Nanging apa sing kudu sampeyan goleki nalika milih panyimpenan maya lan solusi enggo bareng file? Ing kene, kita ngrusak limang perkara sing kudu dipikirake saben wong sadurunge mutusake ing ngendi kanggo nyelehake data. Kontrol - Apa aku ngontrol? Salah siji saka

Imagen: Nyimpen, Ngatur, lan Ngatur Konten Video lan Rich Media ing DAM Agile iki

Platform DIgital Asset Management (DAM) wis luwih saka sepuluh taun, nggawe perusahaan gedhe nyimpen, ngatur, ngatur, lan nyebar file media kaya sing wis disetujoni merek. Mangkene video panjelasan sing apik babagan carane Imagen mbantu merek supaya bisa nggunakake lan ngatur aset kanthi luwih apik: Imagen nawakake rong produk DAM: Imagen Go Platform manajemen aset digital sing lincah kanggo nyimpen lan ngatur kabeh video lan konten media kaya. Bisa diakses saka adoh saka piranti apa wae sing gegandhengan supaya sampeyan bisa

5 Tren Top ing Manajemen Aset Digital (DAM) sing kedadeyan ing 2021

Pindhah menyang taun 2021, ana sawetara kemajuan sing kedadeyan ing industri Digital Asset Management (DAM). Ing taun 2020, kita nyekseni perubahan gedhe ing kabiasaan kerja lan prilaku konsumen amarga kovid-19. Miturut Deloitte, jumlah wong sing kerja ing omah padha tikel kaping loro ing Swiss nalika pandemi kasebut. Ana uga alesan sing percaya yen krisis bakal nyebabake kerja permanen sing tambah ing skala global. McKinsey uga nglaporake babagan konsumen sing nolak

Aprimo lan ADAM: Manajemen Aset Digital kanggo Perjalanan Pelanggan

Aprimo, platform operasi pemasaran, ngumumake tambahan piranti lunak ADAM Digital Asset Management kanggo penawaran adhedhasar awan. Platform kasebut wis diakoni minangka pimpinan The Forrester Wave ™: Digital Asset Management For Customer Experience, Q3 2016, nyediakake ing ngisor iki: Integrasi ekosistem mulus liwat Framework Integrasi Aprimo - Merek bisa entuk visibilitas sing luwih apik lan luwih mulus nyambung menyang ekosistem pemasaran kanthi keuntungan tambahan saka kerangka kerja integrasi Aprimo sing mbukak lan fleksibel ing méga. Konvergensi Pemasaran