Apa LinkedIn?

Apa LinkedIn? Napa sampeyan kudu gabung karo LinkedIn? Mangkene video liyane sing apik saka wong-wong ing CommonCraft babagan topik kasebut! Sambungake karo aku ing LinkedIn.

Nalika Mal dadi Datacenters…

Wingi dadi dina sing apik ing Piala Bean. Patric mampir saka Noobie, Doug Theis saka Lifeline Datacenters lan mengko awan, Adam saka Text By Request. Lifeline Datacenters duwe crita sing apik banget lan ironis ing fasilitas Eastgate Mall sing anyar. Jurnal Bisnis Indianapolis menehi crita babagan dheweke nalika tuku, nanging saiki fasilitas kasebut saiki bakal urip. Iki minangka datacenter fitur lengkap karo saben lonceng lan