OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan