Markus Pembuat Wis Sosial Kanthi Barel - Banyu Cabang Liyane, Mangga!

Aku bubar maca kiriman kasebut ing Gereja Pelanggan, ditulis dening Jackie Huba lan Ben McConnell (loro sing paling cerdas ing bisnis iki), babagan hoopla ing Mark Maker's. Maker's Mark minangka salah sawijining merek ing payung produk kulawarga Beam. Malah kanca kita ing Raidious, Dodge Lile, chimed karo sawetara pengamatan sing cerdas. Kayane Mark Pembuat wis mutusake kanggo ngencerake produke kanggo inventaris sing lagi aktif,