MainWP: Ngatur Situs WordPress kanthi Pusat

Wong-wong hebat ing Automattic wis nggabungake manajemen WordPress terpusat kanthi plugin Jetpack. Nanging aku wis nemoni siji masalah, nanging bakal kelangan kabeh analytics Jetpack kepungkur nalika situsku kepisah lan situs pementasan disambungake. Pancen apik banget - lan aku matur nuwun amarga aku wis nginstal Google Analytics. Yen sampeyan ora pengin kabeh alat gumantung ing siji platform gedhe kayata Jetpack,