Alat Paling apik kanggo Pemasaran Email Woocommerce

Woocommerce minangka plugin sing paling populer lan bisa dibantah minangka salah sawijining plugin eCommerce paling apik kanggo WordPress. Iki minangka plugin gratis sing gampang lan gampang kanggo nyiyapake lan digunakake. Mesthi wae cara paling apik kanggo nggawe situs web WordPress dadi toko e-commerce sing fungsional! Nanging, kanggo entuk lan njaga pelanggan, sampeyan mbutuhake luwih saka toko eCommerce sing kuat. Sampeyan mbutuhake strategi pemasaran email sing kuwat kanggo njaga klien lan ngowahi

Ngonversi Pro: Plugin Popup Opt-In Generasi Utama lan WordPress kanggo WordPress

Amarga dominasi WordPress minangka sistem manajemen konten, kaget yen manungsa waé sejatine ora dibayar ing platform inti babagan konversi nyata. Sejatine saben publikasi - bisnis utawa blog pribadi - bakal ngowahi pengunjung dadi pelanggan utawa prospek. Nanging, pancen ora ana unsur ing platform inti kanggo nampung kegiatan iki. Convert Pro minangka plugin WordPress lengkap sing nawakake editor drag & drop, responsif seluler