Cara Maca Email Pakaryan Ngowahi

Ing jagad sing luwih akeh email sing dikirim (nganti 53% saka 2014), ngerti jinis pesen sing dikirim, lan nalika pesen kasebut dikirim migunani lan penting. Kaya dene umume, kothak mlebu ora bisa dikendhaleni. Nalika aku maca babagan kothak mlebu nul, aku ora bisa ngalem pesimis babagan volume lan cara nanggepi email. Nyatane, yen ora kanggo SaneBox lan

Mailbutler: Pungkasane, Asisten kanggo Apple Mail sing Gegandhengan!

Nalika nulis iki, saiki aku lagi neraka surat. Aku duwe 1,021 email sing durung diwaca lan tanggepanku ora bisa langsung pesen liwat media sosial, telpon, lan pesen teks. Aku ngirim udakara 100 email lan nampa udakara 200 email saben dina. Lan iku ora kalebu langganan buletin sing dak tresnani. Kothak mlebu ora bisa dikendhaleni lan kothak mlebu nol minangka realistis kanggo aku kaya dinosaurus jambon. Aku wis nyebarke ton