Pulsa: Tambah Konversi 10% kanthi Bukti Sosial

Wacan: 2 menit Situs web sing nambah spanduk bukti nyata bisa nambah tingkat konversi lan kapercayane. Pulsa ngidini bisnis nuduhake kabar babagan wong nyata sing njupuk tindakan ing situs kasebut. Luwih saka 20,000 situs web nggunakake Pulse lan entuk kenaikan rata-rata konversi 10%. Lokasi lan durasi notifikasi bisa disesuaikan kanthi lengkap, lan nalika narik kawigaten para pengunjung, dheweke ora bakal ngalihake perhatian saka tujuan sing dikarepake pengunjung. Iku ayu

Sendoso: Nggabungake Keterlibatan, Akuisisi, lan Retensi nganggo Email Langsung

Wacan: 2 menit Nalika aku kerja ing platform SaaS utama, salah sawijining cara efektif sing digunakake kanggo mindhah lelungan pelanggan yaiku ngirim hadiah sing unik lan terkenal kanggo target pelanggan. Nalika biaya per transaksi larang, investasi kasebut ngasilake investasi sing luar biasa. Kanthi lelungan bisnis lan acara dibatalake, para pemasar duwe sawetara opsi winates kanggo nggayuh prospek. Ora dikatutake manawa perusahaan nggawe swara luwih akeh

TaxJar Ngenalake Emmet: Intelijen Ponggawa Pajeg Penjualan

Wacan: 2 menit Salah sawijining tantangan e-commerce sing luwih lucu saiki yaiku saben pamrentah lokal pengin mlebu lan ndhikte pajak penjualan dhewe kanggo ngasilake luwih akeh kanggo wilayah kasebut. Nganti saiki, ana luwih saka 14,000 yuridiksi pajak ing Amerika Serikat kanthi 3,000 kategori pajak produk. Rata-rata wong sing adol fashion kanthi online ora ngerti manawa wulu sing ditambahake ing produk saiki wis klambi klinis kanthi beda lan tuku

Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Wacan: 2 menit Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita