Sendoso: Nggabungake Keterlibatan, Akuisisi, lan Retensi nganggo Email Langsung

Nalika aku kerja ing platform SaaS utama, salah sawijining cara efektif sing digunakake kanggo mindhah lelungan pelanggan yaiku ngirim hadiah sing unik lan terkenal kanggo target pelanggan. Nalika biaya per transaksi larang, investasi kasebut ngasilake investasi sing luar biasa. Kanthi lelungan bisnis lan acara dibatalake, para pemasar duwe sawetara opsi winates kanggo nggayuh prospek. Ora dikatutake manawa perusahaan nggawe swara luwih akeh

TaxJar Ngenalake Emmet: Intelijen Ponggawa Pajeg Penjualan

Salah sawijining tantangan e-commerce sing luwih lucu saiki yaiku saben pamrentah lokal pengin mlebu lan ndhikte pajak penjualan dhewe kanggo ngasilake luwih akeh kanggo wilayah kasebut. Nganti saiki, ana luwih saka 14,000 yuridiksi pajak ing Amerika Serikat kanthi 3,000 kategori pajak produk. Rata-rata wong sing adol fashion kanthi online ora ngerti manawa wulu sing ditambahake ing produk saiki wis klambi klinis kanthi beda lan tuku

Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

OneSignal: Tambah Notifikasi Push nganggo Desktop, App, utawa Email

Saben wulan, aku bakal entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat notifikasi push browser sing digabungake. Sayange, platform sing kita pilih saiki wis mati dadi aku kudu golek sing anyar. Luwih elek, ora ana cara ngimpor pelanggan lawas bali menyang situs mula kita bakal entuk. Amarga iku, aku kudu milih platform sing kondhang lan bisa diukur. Lan aku nemokake ing OneSignal. Ora mung

Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK kanggo nggabungake data kanthi gampang saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake coding, kanthi seret lan selehake, pangaturan dhewe, lan sambungan sumber data sing gampang. Fitur Databox Kalebu: Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack. Cithakan - Databox wis kasedhiya atusan template

Fomo: Nambah Konversi liwat Bukti Sosial

Sapa wae sing makarya ing ruang e-commerce bakal ngandhani manawa faktor paling gedhe kanggo ngatasi tuku dudu rega, yaiku kapercayan. Tuku saka situs belanja anyar mbutuhake kapercayan saka konsumen sing durung nate tuku saka situs kasebut sadurunge. Indikator kepercayaan kayata SSL lengkap, pemantauan keamanan pihak katelu, lan rating lan review kabeh kritis ing situs commerce amarga menehi Shopper pangertene yen dheweke lagi nggarap

Bisa Dhiskusi: Mbangun, Lacak, Tes, lan Nganalisa Program Referensi kanggo E-niaga

Miturut Word of Mouth Marketing Association nglaporake manawa saben dina ing Amerika Serikat, ana udakara 2.4 milyar obrolan sing gegandhengan karo merek. Miturut Nielsen, 90% wong sing percaya karo rekomendasi bisnis saka wong sing ngerti tumindak Tuku wis dipengaruhi sosial wiwit wiwitan jaman. Jauh sadurunge jaringan sosial kaya Facebook lan Twitter nggawe sampeyan ing lingkaran virtual, jaringan fisik sampeyan duwe pengaruh marang apa sing sampeyan tuku lan ing endi sampeyan

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh