Gorgias: Ukur Dampak Hasil saka Layanan Pelanggan E-commerce sampeyan

Nalika perusahaan saya ngembangake merek kanggo toko busana online, kita nerangake marang pimpinan ing perusahaan manawa layanan pelanggan bakal dadi komponen penting kanggo sukses sakabehe ngluncurake toko e-commerce anyar. Akeh banget perusahaan sing kejiret ing desain situs lan mesthekake kabeh integrasi bisa digunakake supaya dheweke lali yen ana komponen layanan pelanggan sing ora bisa diabaikan. Napa Layanan Pelanggan Penting Kanggo

Pandhuan Cepet Nggawe Aturan Kréta Blanja ing Adobe Commerce (Magento)

Nggawe pengalaman blanja sing ora cocog minangka misi utama pemilik bisnis e-dagang. Kanggo ngupayakake aliran pelanggan sing tetep, pedagang ngenalake macem-macem keuntungan blanja, kayata diskon lan promosi, supaya tuku luwih kepenak. Salah sawijining cara sing bisa ditindakake yaiku nggawe aturan keranjang belanja. Kita wis nyusun pandhuan kanggo nggawe aturan keranjang blanja ing Adobe Commerce (sadurunge dikenal minangka Magento) kanggo mbantu nggawe sistem diskon.

Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

ShippingEasy: Rega Pengiriman, Pelacakan, Labeling, Nganyari Status, lan Diskon Kanggo E-niaga

Ana akeh kompleksitas karo e-commerce - wiwit saka proses pambayaran, logistik, pemenuhan, nganti pengiriman lan pengembalian - sing umume perusahaan diremehake nalika njupuk bisnis kanthi online. Pangiriman, bisa uga, minangka salah sawijining aspek paling penting ing tuku online - kalebu biaya, perkiraan tanggal pangiriman, lan pelacakan. Biaya pengiriman, pajak, lan biaya tambahan dikenani biaya kanggo setengah saka kabeh Kréta Blanja sing ditinggal. Pangiriman alon-alon tanggung jawab kanggo 18% blanja sing ditinggalake