Kantor Ngarep sing Dianyari kanggo Ngrekam Video lan Podcasting

Nalika aku pindhah menyang kantor omah sawetara taun kepungkur, aku duwe akeh tugas sing kudu daklakoni supaya papan kasebut kepenak. Aku pengin nyiyapake kanggo ngrekam video lan podcasting, nanging uga dadi papan sing kepenak nalika aku seneng ngenteni pirang-pirang jam. Wis meh tekan kana, mula aku pengin nuduhake sawetara investasi sing wis dakgawe uga kenapa. Iki minangka rincian