Ngoptimalake Gambar Email Sampeyan kanggo Nampilake Retina

Amarga tampilan resolusi dhuwur dadi umum ing meh kabeh piranti, penting para pemasar nggunakake pengaruh sing ditawakake resolusi sing luwih dhuwur. Kejelasan gambar sing digunakake ing email, kayata, bisa nduwe pengaruh dramatis karo sing maca email. Nggawe grafis kanthi bener banjur ukuran / skala - kabeh nalika ngoptimalake ukuran file gambar - minangka saldo sing apik kanggo mesthekake sampeyan dioptimalake kanggo nanggepi paling apik