Retensi Pelanggan: Statistik, Strategi, lan Petungan (CRR vs DRR)

Kita cukup nuduhake babagan akuisisi nanging ora cukup babagan retensi pelanggan. Strategi pemasaran sing apik ora gampang banget, kayata uga ngarahake arah sing bener. Pelanggan sing njaga mesthi dadi bagian sekedhik saka biaya kanggo entuk sing anyar. Kanthi pandemi kasebut, perusahaan mudhun lan ora agresif entuk produk lan layanan anyar. Kajaba iku, rapat dodolan lan konferensi pemasaran bisa ngganggu strategi akuisisi ing umume perusahaan.