20 Tips kanggo Konversi Konversi E-Dagang ing Musim Liburan iki

Jam wis kliwat, nanging durung kasep panyedhiya e-commerce nyetel situs kanggo ngonversi luwih akeh konversi. Infographic iki saka ahli optimisasi konversi sing paling apik nyedhiyakake 17 tips optimalisasi sing kudu sampeyan tindakake kanthi cepet yen sampeyan pengin nggunakake lalu lintas tuku liburan musim iki. Ana telung strategi utama sing kudu sampeyan coba sing wis kabukten bisa nindakake konversi tambahan nalika liburan

Napa 2016 Bakal Dadi Titik Global kanggo Ekonomi Seluler

Para ilmuwan ing Antartika ndownload game seluler. Wong tuwa ing Suriah kuwatir yen bocah nggunakake teknologi sing akeh. Pulo ing Samoa Amerika nyambung karo 4G, lan sherpas ing Nepal ngobrol ing smartphone nalika nggawa beban 75-pon. Ana apa? Ekonomi seluler wis tekan titik tip global. Kita keprungu nomer akeh kabeh wektu. 800 yuta pelanggan seluler anyar karo smartphone taun iki, global. 600 yuta luwih akeh ing 2016. Tambahake kabeh sing wis ana

Potret Pelanggan Mobile

Teknologi seluler wis ngowahi kabeh. Para konsumen bisa blanja, entuk pituduh, browsing web, sesambungan karo kanca liwat macem-macem jinis media, lan nyathet uripe nganggo siji piranti sing cukup cilik supaya bisa pas karo kanthong. Ing taun 2018, kira-kira 8.2 milyar piranti seluler aktif bakal digunakake. Ing taun sing padha, perdagangan seluler dijangka nganti $ 600 milyar ing penjualan tahunan. Cetha, jagad bisnis ditindakake kanthi paling anyar

Nyedhiyakake Pengalaman Panganggo sing Konsisten nganggo HTML5

Pasar seluler wis fragmen luwih saka sadurunge, lan kanthi suwe, bisa dadi luwih fragmen. Riset paling anyar dening comScore Inc. sing ngliputi kuartal pungkasan taun 2012 ngandhakake manawa Android tetep dadi jabatane minangka OS paling populer ing ruang seluler. 53.4% piranti seluler saiki mbukak ing OS Android, lan iki nuduhake kenaikan 0.9% saka kuartal sadurunge. Apple iOS nggunakake 36.3% kabeh piranti seluler, nanging wis ndeleng a

M-Commerce lagi nyepetake

Ora ana sangsi babagan iki. Pangguna saya akeh sing tuku tablet lan digunakake kanggo e-commerce amarga kepenak diwenehake. Laporan paling anyar saka eMarketer negesake iki lan prakiraan lonjakan perdagangan tablet, sing nggawe m-commerce dadi industri $ 50 milyar taun ngarep. Umumé mbuwang perdagangan seluler, kalebu tablet lan smartphone, ing 2012 yaiku $ 24.66 milyar, lan angka iki mujudake kenaikan 81% saka angka 2011. Wis cukup