Kepiye Blockchain Bakal Fuel Transformasi ing Industri E-Niaga

Kaya dene revolusi e-commerce tekan pesisir, siyap kanggo pangowahan liyane ing bentuk teknologi pamblokiran. Apa wae tantangan ing industri e-commerce, pamblokiran janji bakal ngatasi akeh lan nggawe bisnis luwih gampang kanggo sing adol uga sing tuku. Kanggo ngerti kepiye pamblokiran bakal duwe mupangat positif kanggo industri e-commerce, pisanan, sampeyan kudu ngerti babagan kaluwihan teknologi blockchain lan

Teka-Teki Identitas ing Manajemen Data Pelanggan

Krisis Identitas Pelanggan Ing mitologi Hindu, Ravana, sarjana hebat, lan raja setan, duwe sepuluh kepala, nglambangake macem-macem kekuwatan lan pengetahuane. Endhas ora bisa rusak kanthi kemampuan morph lan regrow. Ing paprangan kasebut, Rama, dewa prajurit, mula kudu mudhun ing endhase Rahwana lan ngarahake panah kasebut ing ati dhewekan kanggo mateni dheweke kanthi becik. Ing jaman saiki, konsumen meh padha karo Rahwana, dudu saka istilahe

OneLocal: Suite Piranti Pemasaran kanggo Bisnis Lokal

OneLocal minangka alat pemasaran sing dirancang kanggo bisnis lokal kanggo entuk luwih akeh pangguna, rujukan, lan - pungkasane - kanggo nambah penghasilan. Platform kasebut fokus ing jinis perusahaan jasa regional, kalebu otomotif, kesehatan, kesehatan, layanan omah, asuransi, real estate, salon, spa, utawa industri ritel. OneLocal nyedhiyakake suite kanggo narik, njaga, lan promosi bisnis cilik sampeyan, kanthi alat kanggo saben bagean lelungan pelanggan. Alat adhedhasar awan saka OneLocal mbantu

Apa Prilaku Blanja Milenial Bener-beda Banget?

Kadhangkala aku nggrundel nalika krungu istilah millennial ing obrolan pemasaran. Ing kantor kita, aku dikepung karo millennial dadi stereotip etika kerja lan hak nggawe aku dadi ora sabar. Kabeh wong sing ngerti yen umur saya akeh lan optimis ing mbesuke. Aku seneng karo milenial - nanging ora ngira disemprot karo bledug sihir sing ndadekake dheweke beda banget karo wong liya. Milenium sing aku kerja bareng ora wedi ... kaya

5 Atribut Permintaan Pelanggan sing Setya saka Penjualan lan Pemasaran

Brett Evans minangka talenta sales lokal sing hebat lan menehi saran supaya aku maca The Challenger Sale: Ngontrol Konferensi saka Pelanggan ing salah sawijining diskusi babagan tumpang tindih penjualan lan pemasaran. Adhedhasar panaliten lengkap babagan ewu repetisi sales ing pirang-pirang industri lan geografi, The Challenger Sale negesake manawa bangunan sesambungan klasik minangka pendekatan sing kalah, luwih-luwih nalika adol solusi bisnis-bisnis kanthi rumit. Panliten penulis nemokake