KWI: CRM, POS, Ecommerce lan Merchandising Unik kanggo Pengecer Khusus

Platform Perdagangan Terpadu KWI minangka solusi adhedhasar awan kanggo mburi kanggo pengecer khusus. Solusi KWI, sing kalebu POS, Merchandising, lan eCommerce digawe saka siji database, nyedhiyakake pengecer kanthi pengalaman saluran omni sing lancar. KWI Unified Commerce Platform Hubungan Pelanggan (CRM) - klumpukake data ing wektu nyata, mula kabeh saluran duwe informasi paling anyar. Rekan penjualan bisa ndeleng status VIP, acara khusus kayata ulang taun, ulang taun lan pemicu liyane, disorot ing POS nganti