Ngerteni API Parsing Alamat, Standarisasi, lan API Verifikasi Pangiriman

Sadurunge kerja kanthi online, aku kerja sajrone dasawarsa ing koran lan industri surat langsung. Amarga ngirim utawa ngirim komunikasi pemasaran fisik larang banget, mula kita kudu ati-ati banget babagan kebersihan data. We pengin siji Piece saben kluwarga, ora bakal luwih. Yen kita ngirim akeh potongan surat langsung menyang alamat, bakal nyebabake akeh masalah: Konsumen sing frustasi sing bakal milih kabeh komunikasi pemasaran. Biaya tambahan ongkos kirim utawa