Merek, Warna lan Emosi

Aku nyedhot infographic warna lan infographic iki saka Perusahaan Logo iku apik. Ilmuwan wis sinau babagan reaksi ing warna ing pirang-pirang taun. Werna warna tartamtu nggawe kita ngrasa babagan tartamtu. Sajrone desainer ngerti warna lan emosi kasebut, desainer bisa nggunakake informasi kasebut kanggo mbantu nyedhiyakake bisnis kanthi cara sing bener. Iki ora aturan sing angel lan cepet

Werna Logo Web

Kita wis ngirim sadurunge babagan warna sing bisa nyebabake prilaku tuku. Menawi informasi kasebut, narik kawigatosan kanggo ndeleng kepiye warna pengaruh logo perusahaan. Web dikemas karo logo sing biasane biru, nggawe rasa percaya lan keamanan, uga abang, tuwuh semangat lan semangat! Infographic saka COLOURlovers iki nuduhake manawa akeh merek paling sukses ing Internet duwe warna sing padha karo logo!