Tipe: Ngowahi Koleksi Data Dadi Pengalaman Manungsa

Sawetara taun kepungkur, aku ngrampungake survey kanthi online lan sejatine dudu tugas… iku elegan lan sederhana. Aku nggolek panyedhiya lan Typeform. Tipe jinis diwiwiti amarga para pendiri pengin ngowahi cara wong mangsuli pitakon ing layar kanthi nggawe proses luwih manungsa & luwih narik kawigaten. Lan iku bisa digunakake. Ayo diadhepi ... kita entuk formulir kanthi online lan biasane dadi pengalaman sing ala. Validasi asring yaiku

Ngenalake Pabrik Kreatif: Iklan Seluler Bakal Luwih gampang

Iklan seluler tetep dadi salah sawijining sektor ekonomi pemasaran global sing berkembang paling cepet lan nantang. Miturut agensi tuku iklan Magna, pariwara digital bakal ngluwihi pariwara TV tradisional ing taun iki (amarga umume iklan seluler). Ing taun 2021, pariwara seluler bakal nambah dadi $ 215 milyar, utawa 72 persen saka total anggaran iklan tuku digital. Dadi, kepiye merek sampeyan bisa katon rame? Kanthi AI nargetake komoditas mung cara

3 Aturan Psikologi ing Sales lan Marketing

Ana klompok kanca lan kanca kolega sing bubar golek masalah babagan industri agensi kasebut. Umume, agensi sing nindakake kanthi apik asring perjuangan luwih akeh lan luwih murah. Agensi sing adol larang regane luwih akeh lan luwih sithik perjuangan. Aku mikir, aku ngerti, nanging ndeleng bola-bali. Infographic saka Salesforce Kanada iki nyentuh psikologi penjualan lan pemasaran