6 Strategi sing Dienggo Hotel Kanggo Nggunakake Pemasaran Facebook

Pemasaran Facebook utawa mesthine dadi bagean integral saka kampanye pemasaran hotel. Killarney Hotels, operator hotel ing salah sawijining tujuan wisata Irlandia, wis nggabungake infographic babagan topik kasebut. Cathetan sisih… sepira gedhene perusahaan hotel ing Irlandia ndeleng mupangate pengembangan infografis lan pemasaran Facebook? Ngopo #Facebook minangka faktor utama kanggo bocah umur 25-34 taun nalika milih preinan utawa