Asil Survei: Kepiye Pemasar Menanggapi Pandemi lan Lockdown?

Nalika kunci dikunci lan luwih akeh karyawan sing bali menyang kantor, kita kepengin nyelidiki tantangan sing diadhepi para usaha cilik amarga pandemi Covid-19, sing ditindakake sajrone lockdown kanggo ngembangake bisnis, apa wae sing wis ditindakake , teknologi sing digunakake suwene iki, lan apa rencana lan pandangane mbesuk. Tim ing Tech.co nganalisa 100 bisnis cilik babagan cara ngatur nalika kunci. 80% saka

Masa Depan Penjualan B2B: Tim Campuran & Outside

Pandemi COVID-19 mandhiri akibat rippling ing saindenging malang B2B, bisa uga paling penting babagan cara transaksi ditindakake. Mesthi, pengaruh kanggo tuku konsumen pancen gedhe banget, nanging kepiye bisnis karo bisnis? Miturut The B2B Future Shopper Report 2020, mung 20% ​​pelanggan sing tuku langsung saka wakil penjualan, mudhun saka 56% ing taun sadurunge. Mesthine, pengaruh Bisnis Amazon iku signifikan, nanging 45% responden survey nglaporake manawa tuku