Wawasan sing apik babagan Kepiye Intelijen Berbasis Lokasi Ngewangi Pemasaran Mobil

Sawetara taun kepungkur, aku melu latihan kanthi rekomendasi saka kancaku Doug Theis babagan jaringan. Doug minangka jaringan sing paling apik sing aku kenal, mula aku ngerti yen bakal lunas ... lan bisa uga. Sing dakkerteni yaiku akeh wong sing salah nggawe nilai ing sambungan langsung, tinimbang sambungan ora langsung. Contone, aku bisa metu lan nyoba ketemu karo kabeh perusahaan teknologi pemasaran kanggo ndeleng manawa dheweke ngerti

5 Cara Mupangat Eceran saka Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel saingan karo raksasa ritel online kaya Amazon lan Zappos. Toko bata lan mortir ritel ngarahake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan. Lalu lintas sikil minangka langkah motivasi lan minat pelanggan (kenapa individu luwih seneng teka ing toko kanggo tuku yen kasedhiya tuku online). Keuntungan kompetitif sing didol saka pengecer ing toko online yaiku konsumen sing cedhak lan siap nggawe

Swirl: Platform Pemasaran Seluler ing Toko kanggo Pengecer Utama

Swirl In-Store Mobile Marketing Platform ™ minangka platform pisanan supaya para pengecer skala gedhe nggawe lan ngirim konten khusus lan nawakake kanggo para pembeli adhedhasar lokasi tartamtu ing toko ritel fisik. Platform Swirl nawakake solusi end-to-end kanggo pengecer kanggo ngatur kampanye efektif sing komunikasi karo para pelanggan liwat piranti seluler ing endi wae saka level tetanggan, nganti tekan area toko. Ing wulan Mei, Swirl ngluncurake pilot

Sinyal: Komunikasi liwat SMS, Email, Twitter lan Facebook

Signal minangka platform integral kanggo bisnis kanggo ngatur, ngawasi lan ngukur upaya pemasaran ing saluran seluler, sosial, email lan web. Sejatine, CRM + pemasaran seluler + pemasaran email + manajemen media sosial. Kita yakin manawa tugas para pemasar dadi saya rumit amarga akeh saluran pemasaran sing cepet, lan alat kanggo ngatur. Piranti lunak kita mbantu perusahaan kanthi gampang ngatur upaya pemasaran ing sak pusat nalika nyedhiyakake