UpSnap: Iklan Seluler, Lokal, lan Target Geografis sing Terjangkau

UpSnap nawakake jaringan iklan seluler kanthi luwih saka siji milyar kesan saben wulan. Lan liwat kemitraan karo sawetara situs paling gedhe, dheweke bisa nampilake iklan ing jaringan pihak katelu kanthi tarif luwih saka 100 milyar kesan saben wulan. UpSnap ngidini sampeyan target pelanggan sing cedhak karo bisnis sampeyan. Sawise kampanye sampeyan aktif, UpSnap bakal nampilake iklan seluler menyang pelanggan sajrone radius limang mil. Target target ngembang adhedhasar