Publikasikan Inventori Ritel Online Anda karo Milo

Minggu kepungkur aku ngobrol karo Rob Eroh, sing dadi tim produk lan teknik ing Milo. Milo minangka mesin telusuran belanja lokal sing terintegrasi langsung menyang Point of Sale (POS) utawa Retail Resource Resource (ERP). Iki ngidini Milo dadi mesin telusuran sing paling akurat nalika ngenali barang ing inventaris ing wilayah sampeyan. Tujuane Milo yaiku nduwe saben produk ing saben rak ing saben crita ing web…

Kita Menang!

Agustus kepungkur aku nulis babagan tugas anyar ing Patronpath. Iki wis tantangan suwene 8 wulan ing Patronpath nanging bisnis kasebut kabukten bola-bali. Kuartal pertama luwih gedhe tinimbang taun kepungkur lan klien duwe pertumbuhan digit kaping pindho kanthi nggunakake solusi pemasaran lan e-commerce. Mau bengi, kita menang Penghargaan Mira kanggo Perusahaan Gazelle Teknologi Informasi Indiana! Sisih paling angel ing upaya kita, yaiku integrasi karo Restaurant

Minggu 7, Gratis Bug, lan Rilis Piranti Lunak sing Sukses

Iki minggu 7 ing tugas anyar lan dadi minggu sing luar biasa kanggo dirayakake. Pesenan Online kita mbedakake karo akeh kompetisi sing ana ing kono lan ditindakake kanthi cepet. Minggu ngarep, kita mabur menyang Tampa kanggo ngobrol karo franchise restoran liyane, salah sawijining negara paling gedhe ing negara kasebut. Sing narik kawigaten para pelanggan iku gampang. Kita entuk pesen ing restoran. Yaiku kabeh sing diarani kan? Nalika sampeyan