13 Tuladha Kepiye Hasil Bisnis sing Cepet Kacepetan Situs

Kita wis nulis sawetara babagan faktor-faktor sing nyebabake kemampuan situs web sampeyan mbukak kanthi cepet lan nuduhake kepiye nyuda kacepetan bisnis sampeyan. Aku kaget tenan karo jumlah klien sing dikonsultasekake kanthi nggunakake akeh wektu lan tenaga kanggo strategi pemasaran lan promosi konten - kabeh nalika mbukak ing host sing ora sopan karo situs sing ora dioptimalake kanggo mbukak kanthi cepet. Kita terus ngawasi kacepetan situs dhewe lan

Apa Big Data? Apa Mupangate Data Gedhe?

Janji data gedhe yaiku perusahaan bakal duwe intelijen sing luwih akeh kanggo njupuk keputusan lan ramalan sing akurat babagan bisnis. Ayo goleki babagan Big Data, apa sejatine, lan kenapa kita kudu nggunakake. Big Data minangka Band Hebat Ora babagan sing lagi dibahas ing kene, nanging sampeyan uga bisa ngrungokake lagu sing apik nalika maca babagan Big Data. Aku ora

Kepiye Cara Ngurangi Wektu Kaca Kita Kanthi 10 Detik

Kacepetan lan sosial kayane ora bisa digunakake nalika ana situs web sing apik. Kita pindhah situs menyang Flywheel (tautan afiliasi) lan nambah kinerja lan stabilitas situs iki. Nanging desain situs kita - kanthi sikil sing nyengkuyung kegiatan sosial kita ing Facebook, Twitter, Youtube lan ing Podcast - nyepetake situs kita. Iku ala. Nalika kaca sing apik dimuat ing 2

Nglacak Tampilan Tab ing Google Analytics

Perpustakaan Antarmuka Pengguna Yahoo duwe kontrol tab sing sederhana sing ngidini sampeyan nerbitake siji kaca kanthi konten diurai dadi pirang-pirang tab. Kontrol bisa digunakake kanthi nggunakake dhaptar bulet lan divs sing ditandhani khusus. Cukup gampang kanggo ngetrapake (masang Javascript), mbentuk HTML kanthi bener lan sampeyan siyap lan aktif. Nanging, jinis kontrol iki bisa ngapusi nalika ndeleng analytics lan sapa sing ndeleng.