Temokake Kunci babagan Cara Pemasar Ngoptimalake Konten Sosial

Saran Piranti Lunak kerja sama karo Adobe kanggo nggawe Survei Optimisasi Konten Media Sosial sing kapisan. Temuan utama kalebu: Umume para pemasar (84 persen) rutin ngirim paling ora telung jaringan media sosial, kanthi 70 persen ngirim paling ora sepisan saben dina. Pemasar umume nyebutake panggunaan konten visual, hashtag lan jeneng pangguna minangka taktik penting kanggo ngoptimalake konten media sosial. Luwih saka setengah (57 persen) nggunakake piranti lunak piranti lunak kanggo ngatur posting, lan responden kasebut ngalami kurang angel

Pengaruh Sosial

Aku ngira akeh pemasar ngerteni pengaruh sosial kaya dene jinis fenomena anyar. Aku ora percaya. Ing wiwitan televisi, kita nggunakake newscaster utawa aktor kanggo masang barang menyang pamirsa. Telung jaringan kasebut nduweni pamirsa lan ana kapercayan lan otoritas sing diadegake ... mula industri iklan komersial lair. Nalika media sosial nyedhiyakake sarana komunikasi rong arah, pengaruh media sosial isih ana

Pemasar Dadi Kebak Crap

Aku ngrungokake Proyek Influencer. Iki minangka proyek sing menarik banget - 60 menit tips 60 detik saka Who's Who ing web sing ngomong babagan nggawe pengaruh online. Aku rada nesu yen ora diundang ngrewangi, nanging nalika ngrungokake wong-wong iki ... aku sadhar yen akeh sing umume ora sopan. Kaping pisanan, nalika maca dhaptar, rampungake peer… paling

Aku SOB (Lan Bangga)!

Woohoo! Aku SOB. Blog Sukses lan Luar Biasa (ger). SOB minangka program hebat sing diwiwiti karo Liz Strauss ing Sukses Blog. Ora dadi masalah manawa sampeyan dadi blogger sing pengalaman utawa anyar ... Blog Sukses minangka sumber sing apik. Lan sapa sing bisa mbantah rasa Blog ing SOB? Dudu aku! Matur suwun, Blog Sukses!