Pembeli Bisnis Beda!

Panulis copy Bob Bly nyedhiyakake dhaptar sebab kenapa pemasaran menyang bisnis beda banget karo konsumen. Aku wis nulis babagan maksud ing postingan kepungkur, lan aku yakin iki conto sing apik. Tujuan saka pembeli bisnis unik yen dibandhingake karo konsumen: Sing tuku bisnis pengin tuku. Sing tuku bisnis canggih. Sing tuku bisnis bakal maca akeh salinan. Proses tuku multi-langkah. Pengaruh tuku pirang-pirang. Produk bisnis yaiku