Video: Optimisasi Mesin Telusuran kanggo Startup

Wacan: 3 menit Pungkasane sampeyan miwiti wiwitan nanging ora ana sing bisa nemokake ing asil telusuran. Amarga kita kerja bareng karo akeh wiwitan, iki masalah gedhe ... jam wis cepet lan sampeyan kudu entuk penghasilan. Temokake ing telusuran luwih irit tinimbang ngrekrut tim sing metu. Nanging, Google ora seneng banget karo domain anyar. Ing video iki, Maile Ohye saka Google mbahas apa sing bisa sampeyan lakoni

Nggabungake Pemasaran Digital menyang Sponsor Sampeyan

Wacan: 3 menit Sponsor pemasaran duwe nilai signifikan ngluwihi visibilitas merek lan lalu lintas situs web. Pemasar sing canggih saiki ngupayakake entuk manfaat saka sponsor, lan salah sawijining cara yaiku nggunakake keuntungan saka optimalisasi mesin telusuran. Kanggo nambah sponsor pemasaran karo SEO, sampeyan kudu ngenali macem-macem jinis sponsor sing kasedhiya lan kriteria utama sing dibutuhake kanggo nganalisa nilai SEO. Media Tradhisional - Cetak, TV, Radio Sponsor liwat media tradisional biasane teka

Pengaruh Serem Crita Online Visual

Wacan: <1 menit Ana sebab kenapa kita nggunakake akeh perumpamaan ing kene Martech Zone… Kerjane. Nalika konten teks dadi fokus, perumpamaan kasebut ngimbangi kaca lan menehi sarana supaya para pamiarsa entuk kesan cepet babagan apa sing bakal kedadeyan. Perumpamaan minangka strategi sing ringkih nalika ngembangake konten sampeyan. Yen sampeyan durung nyoba - coba nyedhiyakake gambar kanggo saben dokumen, kiriman utawa kaca ing

Ilmu Konten: Ganti link Plain Jane dadi Konten Konteks Killer

Wacan: 2 menit Apa kesamaan Washington Post, BBC News, lan New York Times? Dheweke ngasilake presentasi konten kanggo tautan ing situs web, nggunakake alat sing diarani Apture. Daripada tautan teks statis sing sederhana, tautan Apture micu jendela pop-up ing mouse sing bisa nampilake macem-macem konten sing kontekstual.

SEO: 10 Godaan Link Kanggo Nyingkiri

Wacan: 2 menit 5 ″ /> Standar emas Google manawa situs web kudu ditingkat kanthi apik terus saya suwe saya suwe, nanging suwe-suwe cara paling apik ora owah… backlinks sing relevan saka situs sing sah lan berwibawa. Ing kaca Search Engine Optimization lan akeh konten sing apik bisa ngindeks situs sampeyan kanggo tembung kunci tartamtu, nanging backlink kualitas bakal nambah pangkat. Wiwit backlinks wis dadi komoditas sing misuwur, akeh scam lan layanan sing nyambung