Whatagraph: Multi-Channel, Monitoring Data Real-Time & Laporan Kanggo Agensi & Tim

Nalika meh kabeh platform dodolan lan martech duwe antarmuka nglaporake, akeh sing cukup kuat, ora bisa nyedhiyakake tampilan lengkap babagan pemasaran digital sampeyan. Minangka pemasar, kita nyoba kanggo sentralisasi pelaporan ing Analytics, nanging malah asring eksklusif kanggo aktivitas ing situs sampeyan tinimbang kabeh saluran sing sampeyan gunakake. Lan… yen sampeyan wis tau seneng nyoba mbangun laporan ing platform,

Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sawetara taun kepungkur, aku nekani konferensi internasional lan padha duwe stasiun otomatis ing ngendi sampeyan bisa pose lan njupuk sawetara headshots. Asil kasebut nggumunake… intelijen ing mburi kamera nggawe sampeyan nyetel sirah menyang target, banjur lampu disetel kanthi otomatis, lan boom… foto dijupuk. Aku rumangsa kaya supermodel dang, dheweke metu apik banget… lan aku langsung ngunggah menyang saben profil. Nanging dudu aku.

Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan dodolan, implementasi platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) kudu… lan biasane uga ngelu. Keuntungan saka CRM luwih gedhe tinimbang investasi lan tantangan, sanajan, nalika produk kasebut gampang digunakake (utawa disesuaikan karo proses sampeyan) lan tim sales sampeyan ndeleng nilai kasebut lan nggunakake lan nggunakake teknologi kasebut. Kaya sing paling alat dodolan, ana prabédan ageng ing fitur needed kanggo a

Circleboom Publish: Desain, Rencana, Jadwal, Lan Otomatis Marketing Media Sosial Panjenengan

Yen sampeyan merek, kemampuan kanggo sentralisasi pemasaran media sosial ing platform manajemen media sosial sing intuisi lan intuisi penting kanggo ngirit wektu lan nggunakake strategi sampeyan. Fitur lan keuntungan kalebu: Manajemen multi-akun - Manajer multi-akun Circleboom nggampangake ngatur akun Twitter, Facebook, LinkedIn, Google Bisnisku, Instagram, lan Pinterest saka siji platform Ngoptimalake kiriman sampeyan - Keterlibatan kiriman media sosial langsung ana hubungane karo desain isi intuisi, lan

Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral