Ramalan Mbuwang Iklan Sosial

Pendapatan iklan media sosial bakal tuwuh nganti $ 11 milyar dolar ing taun 2017. Facebook mung samesthine bisa ngasilake udakara $ 1 milyar saka bathi iklan seluler ing taun 2013. Akeh pimpinan industri media sosial moyoki ide menehi perhatian ing media sosial . Iku gampang dikandhani kanggo wong sing dadi adopsi awal lan bisa tuwuh pandhuan sing akeh. Iki ora kahanan sing padha karo bisnis