Wayahe Liburan maneh, Mangkene 10 Taktik Kanggo Ngoptimalake Asil

Aku lungguh ing kios ing bandara Minneapolis sing mulih menyang Indianapolis. Aku bubar ngrampungake intine ing ConceptOne sing rinci babagan Agile Marketing Journey lan nyedhiyakake peserta kanggo Lembar Inisiatif Pemasaran. Entuk salinan kasebut nalika maca infographic iki - mesthine bakal mbantu sampeyan! Bali menyang crita. Aku ing Austin ing Dell minggu kepungkur menehi presentasi menyang tim internasional babagan podcasting, mulih, banjur budhal

Gagasan Konten Media Sosial kanggo Preinan

Wis musim iki lan yen sampeyan durung ngrencanakake kiriman media sosial preinan, iki kalebu infographic sing apik saka MDG Advertising kanggo menehi ide, Pemasaran Liburan 2016: 7 Gagasan Seger kanggo Kiriman Media Sosial Liburan sampeyan. Mangkene pitung ide unik sing bisa nuwuhake kreativitas lan narik kawigaten merek nalika sampeyan paling mbutuhake! Saka Nggawe Video Bertema Liburan 360 °: Facebook lan Youtube saiki ndhukung 360 format video lan

Babagan sing kudu ditindakake lan aja ditindakake Merek Liburan miturut 99 Desain

Wengi-wengi meneng, para dreid wis garing, lan pelanggan mbukak dompet. Yen sampeyan bisa nggawe merek dadi bagean saka musim liburan kanthi cara sing alami lan apik banget, dheweke bakal ngelingi sampeyan ing Taun Anyar. Mangkene sawetara sing kudu ditindakake lan Aja ditindakake kanggo mbantu sampeyan nlusur musim iki. Tindakake: njaga keasliane Yen stream media sosial khas kasusun saka guyonan lucu, tweeting pesen sappy kebak surak liburan

Apa Omni-Channel? Kepiye Pengaruh Eceran ing Musim Liburan iki?

Nenem taun kepungkur, tantangan pemasaran online paling gedhe yaiku kemampuan nggabungake, nyelarasake, lan banjur ngontrol olahpesen ing saben saluran. Nalika saluran anyar muncul lan nambah popularitas, para pemasar nambah akeh batch lan luwih akeh jeblugan kanggo jadwal produksi. Asil (sing isih umum), ana akeh tumpukan pariwara lan pesen penjualan sing nyebabake saben tenggorokan prospek. Reaksi mundur terus - karo konsumen sing ora gelem langganan lan ndhelikake saka perusahaan sing ana

Kepiye Pengecer Nganggo Keuntungan ing Peluang E-commerce Internasional Natal iki?

Kanthi pasar global kanggo e-commerce lintas batas saiki regane £ 153bn ($ 230bn) ing 2014, lan diprediksi bakal mundhak dadi £ 666 milyar ($ 1 triliun) ing taun 2020, kesempatan bisnis kanggo pengecer UK ora nate luwih gedhe. Konsumen internasional saya seneng blanja saka omah-omahane dhewe lan iki luwih apik sajrone preinan, amarga ngindhari akeh wong lan stres sing ditindakake belanja ing Natal. Riset saka Indeks Digital Adobe nuduhake iki

Tips Pemasaran Liburan kanggo Eceran lan E-niaga

Ora nggumunake manawa 78% pembeli bakal riset tuku sabanjure kanthi online, nanging apa sing kaget amarga akeh pengecer lan perusahaan e-commerce sing ora ana ing online kasebut saka persamaan. Salah sawijining elemen sing ilang yaiku Pinterest - jaringan sosial utama kanggo inspirasi hadiah. Sajrone 15 taun kepungkur, 75% pertumbuhan ritel wis liwat penjualan online. Nalika mayoritas penjualan isih ana ing toko bata lan mortir,

Kaya sing Diprediksi, Penjualan Liburan 2013 Tindakake Mobile

Ora kaget, amarga adopsi ponsel cerdas, manawa seluler bakal menehi pengaruh gedhe marang penjualan liburan taun iki. Media sosial duwe pengaruh sing luwih gedhe, nanging ora ana pengaruhe karo pengaruh seluler. Saka penjualan sing kedadeyan, 38% lalu lintas online teka saka smartphone lan tablet miturut IBM Digital. 21% kabeh penjualan online digawe saka piranti seluler kasebut. Yaiku kenaikan 5.5% ing taun 2012! Sakabèhé, ing

Chase 2012 Statistik Blanja Liburan nganti Saiki

Yen sampeyan ana ing industri E-commerce lan sampeyan durung ngunjungi situs Chase Paymentech Pulse, sampeyan kudu. Chase Paymentech nggabungake data pamroses pembayaran saka 50 sudagar e-commerce paling gedhe. Iki dudu data survey utawa polling, nanging nyata, data tuku langsung saka pedagang e-commerce AS, nyedhiyakake persentase saben dina saben taun, ing taun, babagan penjualan dolar lan transaksi. Bagan ing situs kasebut nyakup penjualan, jumlah transaksi, lan ukuran tiket rata-rata. Sing