Tonton Pengunjung Telusuri, Priksa, Tuku ing Real Time!

Analytics ora mesthi nyedhiyakake statistik jero lan antrian prilaku sing dibutuhake kanggo nambah pengalaman blanja online. Lexity duwe siji aplikasi, Lexity Live, sing ngidini sampeyan ndeleng pelanggan browsing, mriksa lan tuku kanthi nyata. Lexity Live minangka aplikasi gratis sing ndhukung platform e-commerce sing utama ing pasar. Mangkene rincian Lexity Live saka situse (priksa manawa bakal ndeleng Tur Live): ngawasi pelanggan