Apa Dawane Becik… Kabeh?

Apa jumlah karakter tweet sing cocog? Pos Facebook? Kiriman Google+? Paragraf? Domain? Hashtag? Baris subyek? Tag judhul? Pira tembung sing optimal ing judhul blog? Pira tembung ing kiriman LinkedIn? Kiriman blog? Kepiye suwene video Youtube sing optimal? Utawa podcast? Ted Talk? Presentasi slide show? Miturut Buffer, iki pinemu babagan konten sing paling akeh dituduhake. Ing

Mupangatake Pemasaran Pemasaran Wis Ngembang, Ora Nyusut!

Nalika ngatur departemen pemasaran langsung, aku biasane ngandhani klien manawa rentang wektu sing kudu dijupuk perhatian prospek langsung ana gandhengane karo wektu sing dibutuhake kanggo mlaku saka kothak surat menyang tong sampah. Aku isih percaya yen bener. Aku ora ngerti yen aku yakin manawa perhatian manungsa waé wis saya suwe saya suwe, amarga para pemasar sing gagal terus omong. Aku percaya yen tuwuh