WordPress: Cara Ngunggah lan Embed PDF

Tren sing terus saya tambah karo klien saya nyedhiyakake sumber ing situs kasebut tanpa meksa prospek ndhaptar kanggo ndownload. Khusus PDF - kalebu kertas putih, studi kasus, kasus nggunakake, pandhuan, lan liya-liyane. Klien anyar sing mentas ngluncurake perusahaan SaaS sing nawakake otomatisasi robot sing cerdas, Clear Software. Situs lawas duwe tombol undhuhan sing bisa diklik pengunjung sing bakal langsung ndownload lan mbukak PDF. Mesthi wae dheweke bisa