Google Primer: Sinau Ketrampilan Bisnis lan Digital Marketing Anyar

Pamilik bisnis lan pemasar asring kewalahan nalika pamasaran digital. Ana pola pikir sing saya dhesek kanggo wong-wong mau nalika mikir babagan penjualan lan pemasaran online: Bakal mesthi ganti - saben platform saiki ngalami transformasi intensif - intelijen buatan, pembelajaran mesin, pamrosesan basa alam, kasunyatan virtual, kasunyatan campuran, data amba, pamblokiran, bot, Internet of Things… yeesh. Nalika kedadeyan kasebut medeni banget, elinga mung kabeh perkara kasebut

Napa Sinau minangka Alat Keterlibatan Utama kanggo Pemasar

Kita wis ndeleng akeh marketing konten ing taun-taun pungkasan - meh kabeh wong entuk prahu. Nyatane, miturut Institut Pemasaran Konten, 86% pemasar B2B lan 77% pemasar B2C nggunakake pemasaran konten. Nanging organisasi cerdas nggunakake strategi pemasaran konten menyang level sabanjure lan nggabungake konten pembelajaran online. Ngopo Masyarakat wis keluwen babagan konten pendhidhikan, kepengin sinau luwih akeh. Miturut Laporan Wawasan sekitar, pasar global kanggo

Pelajaran.ly: Aplikasi Pengajaran lan Pembelajaran

Ana kalane, utamane ing teknologi, sing pengin menehi pelajaran cepet lan gampang kanggo platform sampeyan. Contone, kita nggawe CircuPress minangka aplikasi email swalayan kanggo WordPress… nanging mbutuhake sawetara langkah kanggo nyiyapake. Kita bisa nindakake video sing nuduhake persiyapan, nanging pangguna banjur kudu ngaso / terus nalika nonton lan ngonfigurasi akun kasebut. Nanging, kita mung nyetel pelajaran Dasar CircuPress kanthi Pelajaran

Agensi Sampeyan Nyedhot

Wingi, aku ngomong ing Detroit ing kantor pusat perusahaan internasional sing duwe puluhan anak perusahaan. Presentasi saya suwene sejam lan fokus ing cara ndeleng analytics kanthi beda… nggoleki informasi sing durung dingerteni uga pengaruh saka bisnis online. Presentasi kasebut duwe sawetara tinjauan sing apik lan rong jam sawise iku, aku isih durung lunga saka Detroit. Aku lungguh lan ngobrol karo pimpinan Pemasaran saka sawetara