Pengunjung Ora Pengin Sinau Luwih utawa Waca Liyane

Kaping pirang-pirang, para pemasar sibuk banget entuk lalu lintas luwih akeh nganti ora ngentekake wektu kanggo nambah persentase konversi lalu lintas sing wis dipikolehi. Minggu iki, kita lagi mriksa program email multi-tutul kanggo klien Right On Interactive. Klien nyedhiyakake sawetara kampanye sing apik tenan nanging ngalami klik-tayang lan konversi sing murah. Kita ngerteni saben email duwe link sing padha kanggo ngarahake pelanggan bali menyang situs: