Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

Generasi Utama B2B Outsourcing 2021: 10 Alasan Paling Ndhuwur Kanggo Sayang Outbound

Yen sampeyan melu organisasi B2B, sampeyan bakal luwih cepet ngerti manawa generasi timbal minangka bagean penting kanggo nindakake bisnis. Kasunyatane: 62% profesional B2B ujar manawa nambah volume timbal minangka prioritas utama. Laporan Gen Panjaluk Nanging, ora mesthi gampang ngasilake cukup kanggo njamin investasi cepet (ROI) - utawa bathi apa wae. 68% bisnis sing dilaporake berjuang karo generasi timbal, lan liyane

5 Alesan kanggo Pemasar B2B Nggabungake Bot ing Strategi Pemasaran Digital

Internet kanthi gampang nggambarake bot dadi aplikasi piranti lunak sing mbukak tugas otomatis kanggo perusahaan liwat internet. Bot saiki wis suwe, lan wis berkembang wiwit jaman mbiyen. Bot saiki duwe tugas kanggo nindakake macem-macem tugas kanggo macem-macem dhaptar industri. Ora preduli manawa kita ngerti pangowahan utawa ora, bot minangka bagean integral saka campuran pemasaran saiki. Bot-bot

Konten Gerbang: Gerbang Sampeyan Kanggo B2B sing Apik!

Konten gerbang minangka strategi sing digunakake dening akeh perusahaan B2B kanggo menehi konten sing apik lan migunani kanggo entuk pertukaran sing apik. Konten gerbang ora bisa diakses langsung lan bisa dipikolehi sawise ngganti sawetara informasi penting. 80% aset pemasaran B2B gerbang; amarga konten gerbang strategis kanggo perusahaan generasi utama B2B. Hubspot Penting ngerti pentinge konten berpagar yen sampeyan minangka perusahaan B2B

Panelusuran Bayaran: 10 Langkah kanggo Menang Konversi Pay Per Click

Klien nerbitake pariwara sing mbayar promosi promosi kuotasi cepet ing iklan kasebut ... telpon kasebut diterusake menyang pusat panggilan sing ora kasedhiya penawaran kasebut. Wadhuh Klien liyane asring muter tembung kunci amarga ora entuk konversi. Ups… formulir tuku ngirim menyang kaca sing ora ditemokake. Nanging klien liyane nggabungake CAPTCHA ing formulir generasi utama… sing ora bisa digunakake. Wadhuh Iki kabeh conto sing mbayar mbayar ewu dolar kanggo perusahaan