Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Generasi Utama B2B Outsourcing 2021: 10 Alasan Paling Ndhuwur Kanggo Sayang Outbound

Yen sampeyan melu organisasi B2B, sampeyan bakal luwih cepet ngerti manawa generasi timbal minangka bagean penting kanggo nindakake bisnis. Kasunyatane: 62% profesional B2B ujar manawa nambah volume timbal minangka prioritas utama. Laporan Gen Panjaluk Nanging, ora mesthi gampang ngasilake cukup kanggo njamin investasi cepet (ROI) - utawa bathi apa wae. 68% bisnis sing dilaporake berjuang karo generasi timbal, lan liyane

3 Cara Nglumpukake Data Prospek Kanthi Gampang kanthi Formulir Generasi Utama Integrasi LinkedIn

LinkedIn tetep dadi sumber utama bisnis amarga nggoleki prospek lan mitra kanggo bisnis. Aku ora yakin yen sedina wae aku ora nggunakake akun profesional kanggo nyambung lan ketemu wong liya. LinkedIn terus ngakoni posisi utamane ing ruang media sosial, njamin kemampuan bisnis nyambung kanggo rekrutmen utawa akuisisi. Pemasar ngerti manawa asil koleksi timah wis suda banget kaya prospek kasebut