Layanan Web Amazon: AWS Sepira Gedhe?

Nggarap perusahaan teknologi, aku gumun karo pirang-pirang hosting platform ing Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, lan Pinterest saiki mlaku ing layanan Amazon. Malah GoDaddy mindhah mayoritas prasarana ing kana. Kunci popularitas yaiku kombinasi kasedhiyan dhuwur lan biaya murah. Amazon S3, umpamane, dirancang kanggo nyedhiyakake 99.999999999% kasedhiya, nyedhiyakake triliunan obyek ing saindenging jagad. Amazon misuwur amarga rega sing agresif

BIME: Piranti lunak minangka Intelijen Bisnis Layanan

Amarga jumlah sumber data terus berkembang, sistem intelijen bisnis (BI) saya mundhak (maneh). Sistem intelijen bisnis ngidini sampeyan nggawe laporan lan dashboard data ing kabeh sumber sing sampeyan sambungake. BIME minangka sistem Intelijen Bisnis minangka Layanan (SaaS) sing ngidini sampeyan nyambung menyang donya online lan lokal ing panggonan sing padha. Gawe koneksi menyang kabeh sumber data, gawe lan eksekusi pitakon

Apa RFM Blog sampeyan?

Ing papan kerja aku bakal nindakake webinar minggu iki. Topik iki wis dakpikirake sadurunge kerja ing Compendium Blogware. Ing awal karir pemasaran basis data, aku mbantu ngrancang lan ngrancang piranti lunak sing bakal mbantu para pemasar ngindeks basis pelanggan. Persamaan kasebut ora bakal owah, suwe-suwe mung babagan recency, frekuensi lan nilai moneter. Gumantung saka riwayat tuku pelanggan, sampeyan bisa ngetrapake tumindake