Apa Sampeyan Pancene Konsultan Media Sosial?

Mau bengi aku duwe kesempatan luar biasa kanggo nemoni lan ngrungokake juara Indianapolis 500 kaping telu, Helio Castroneves. Aku dadi tamu dadi co-host lan pelatih kinerja David Gorsage, sing takon apa aku bakal menehi update media sosial sajrone acara kasebut. Nalika aku ngatur hashtag, ngetutake sponsor, lan ngerti VIP ing ruangan kasebut, ana profesional balap kanthi tenang banjur takon lan takon: Apa sampeyan pancen konsultan media sosial? Ing

Kepiye Kurang Respon Sosial sing Ngganggu Bisnis Sampeyan

Kita wis ngetrapake pengaruh bisnis layanan pelanggan sing ora apik babagan media sosial. Kepiye mung menehi respon? Apa sampeyan ngerti manawa 7 saka 8 pesen sosial sing diarahake menyang merek ora dijawab sajrone 72 jam? Senyawa kanthi kasunyatan, ana kenaikan pesen 21% kanggo merek global (18% ing Amerika Serikat) lan kita bakal duwe masalah nyata. Ing indeks Sosial Sprout paling anyar, dheweke wis ngetung

12 Langkah Kanggo Sukses Pemasaran Media Sosial

Wong-wong ing BIGEYE, agensi layanan kreatif, nggabungake infographic iki kanggo mbantu perusahaan nggawe strategi pemasaran media sosial sing sukses. Aku seneng banget karo langkah-langkah kasebut, nanging aku uga ngerteni manawa akeh perusahaan ora duwe kabeh sumber daya kanggo nuntut tuntutan strategi sosial sing hebat. Mbalik saka nggawe pamirsa dadi komunitas lan ngasilake asil bisnis sing bisa diukur asring mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang sabar saka pimpinan

Layanan Pelanggan Sosial kanggo Marketeer

Layanan pelanggan IS marketing. Aku bakal ngomong maneh… layanan pelanggan IS marketing. Amarga cara sampeyan ngrampungake pelanggan dipromosekake ing media sosial, rating lan review saben dina, layanan pelanggan sampeyan ora dadi indikator kepuasan, retensi utawa nilai pelanggan. Pelanggan saiki dadi kunci kanggo kabeh upaya pemasaran amarga wis gampang enggo bareng online. Nalika Tim Pemasaran duwe tujuan kanggo nambah kesadaran merek lan generasi timbal liwat meksa nindakake perkara

Kurang Responsif Sampeyan ngrusak Strategi Media Sosial

Wong ing Brickfish, perusahaan sing mbantu merek utama kanthi strategi sosial, seluler lan digital nggabungake infographic iki sing menehi wawasan babagan masalah gedhe ing media sosial. Umume merek mikir manawa nyedhiyakake layanan pelanggan sing unggul ing media sosial, nanging kasunyatane 92% konsumen ora setuju! Adhuh Kita wis ngomong sadurunge, nanging akeh perusahaan sing mutusake nggunakake media sosial kanggo pemasaran lan ora duwe proses layanan pelanggan

Pelanggan sing Sugih Pengin Layanan Pelanggan Sosial

Strategi pemasaran media sosial utama kudu nggabungake layanan pelanggan. Akeh perusahaan sing mbedakake kalorone, nanging pelanggan ora duwe pamisahan kaya ngono. Sawise sampeyan sosial, dheweke bakal nggunakake saluran iki kanggo pitakon, komentar lan keluhan. Warta sing apik yaiku sampeyan bisa bener-bener nuduhake katrampilan layanan pelanggan ing ngarep umum, saengga bisa marketing kanthi sukses kanthi prospek. Sing ora dingerteni perusahaan yaiku pelanggan sing paling gedhe

10 Langkah Kanggo Layanan Pelanggan Sosial sing Sarwa

Kita wis nulis babagan tuwuhing layanan pelanggan sosial ing jaman mbiyen, lan kita terus nyurung klien menyang arah kasebut. Layanan pelanggan sosial minangka pangajab pelanggan lan kesempatan sing apik kanggo upaya pemasaran. Apa sing luwih apik tinimbang mbantu pelanggan ing sorotan publik sing kabeh bisa ndeleng perusahaan sing hebat? Jumlah wong sing ngobrol karo online kanthi online saya mundhak. Meh 50% saka

Wutah Layanan Pelanggan Sosial

Nalika lagi konsultasi karo perusahaan gedhe sing pengin melu media sosial, seri pisanan sing kita takon yaiku babagan infrastruktur layanan pelanggan. Nalika tim pemasaran ngupayakake media sosial kanggo nggedhekake olahpesen kanthi online, para pelanggan perusahaan kasebut ngarep-arep minangka media anyar sing nuntut tanggepan. Saka Bluewolf: Perusahaan sing mikir terus nandur modal ing alat sing ora mung duwe agen layanan pelanggan, nanging