Layanan Pelanggan sing Apik Ngganggu ROI Pemasaran Sampeyan

Jitbit, platform meja pitulung, ngasilake infographic iki kanthi statistik sing jelas nggambarake pengaruh layanan pelanggan sing ora apik ing bisnis. Perusahaan terus ngrawat layanan pelanggan sing ora apik kaya sing wis ditindakake ing taun-taun kepungkur ... nalika para pelanggan mung sambat marang bisnis utawa kanca cilik. Nanging dudu kasunyatan kasunyatan sing saiki kita lakoni. Pelanggan sing nesu dadi tukang mateni bisu Ora bisa erode layanan pelanggan