KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki

Menang Wii saka Noobie!

Kancaku sing apik, Patric… alias Pak Noobie, menehi Nintendo Wii! Patric wis dadi kanca blogku ing taun kepungkur lan akeh kopi karo kanca-kanca ing Piala Bean. Amarga seneng banget babagan gadget utawa teknologi paling anyar, penting kanggo aku ngelingi manawa bagean saka wong sing ngunjungi situsku ora duwe pitunjuk

Apa sampeyan masalah karo Noobs?

Salah sawijining mupangate (sawetara wong nganggep kutuk) dadi kecanduan teknis, amarga pinter, yaiku manawa kabeh wong liya njaluk pitulung sampeyan. Kancaku sing apik lan kanca Hoosier, Patric alias Pak Noobie, wis siyap ngrampungake beban iki! Patric nduwe situs web sing berkembang, Noobie, suwene suwene taun kepungkur nanging tata letak lan peluncuran sing anyar iki luar biasa! Noobie, Inc. nduwe glosarium, audio lan video