Kursus: Pemasaran Sosial kanggo Startup

Udemy minangka repositori video kanthi kelas ing sawetara topik sing kalebu gratis nganti atusan dolar - nanging umume video kasebut regane $ 100 lan regane regane. Aku nemokake video iki, Pemasaran Sosial kanggo Startup, cukup murah regane $ 19! Kursus kasebut kalebu 6 kuliah lan wis dideleng dening 1,194 pelanggan. Seri kasebut kalebu Dan Martell saka Flowtown, Stew Langille saka Mint.com, Laura Lippay, Jeff

Kolaborasi Online karo Facebook? Sampeyan Bet!

Sanajan winates, Grup Facebook bisa digunakake minangka platform kanggo kolaborasi online ing antarane klompok cilik wong.

Bocah-bocahe Aja Tweet

Udakara rong pertiga saka kelasku durung nate nggunakake utawa malah nyawang Twitter. Akeh sing ora ngerti apa sejatine utawa apa sebabe.

Alat Pemasaran Paling Apik!

sb.jpg Ora, aku bakal mbukak teknologi, situs web, utawa peluru perak pemasaran sing apik lan apik liyane sing bakal nggawe perusahaan sampeyan dadi bintang super. Aku ngomong babagan layanan pelanggan sing apik. Kayane jelas ngomong kaya ngono. Kabeh wong ngerti manawa layanan pelanggan gedhe diwenehake, nanging saka apa sing dakkerteni akeh perusahaan lan individu lali karo prinsip bisnis sing paling dhasar iki.

ExactTarget Nggawe Layanan Pelanggan dadi Kedudukan Besar (Sosial)

Esuk iki, aku nampa email saka wong-wong ing ExactTarget sing ujar manawa portal pelanggan wis dianyarke kanggo kalebu manajemen kasus. Iki ora mung portal pelanggan cilik! ExactTarget 3sixty minangka jaringan sosial sing fokus ing customer sing integral karo manajemen kasus, rekomendasi produk, perpustakaan pelatihan lan forum kanggo para pelanggan bisa nulungi siji lan sijine. Aku tekan saiki menyang ExactTarget lan sampeyan bisa ngerti yen ana buzz ing