Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

Google Primer: Sinau Ketrampilan Bisnis lan Digital Marketing Anyar

Pamilik bisnis lan pemasar asring kewalahan nalika pamasaran digital. Ana pola pikir sing saya dhesek kanggo wong-wong mau nalika mikir babagan penjualan lan pemasaran online: Bakal mesthi ganti - saben platform saiki ngalami transformasi intensif - intelijen buatan, pembelajaran mesin, pamrosesan basa alam, kasunyatan virtual, kasunyatan campuran, data amba, pamblokiran, bot, Internet of Things… yeesh. Nalika kedadeyan kasebut medeni banget, elinga mung kabeh perkara kasebut