Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

Latihan Marketer Digital

Panulisan kasebut ana ing tembok industri pemasaran digital nalika pandemi nyebar, kunci kena serangan, lan ekonomi banjur ganti. Aku nulis ing LinkedIn nalika semana yen para pemasar kudu mateni Netflix lan nyiapake tantangan sing bakal ditindakake. Sawetara wong… nanging, sayangé umume ora. PHK kasebut terus ngrusak departemen pemasaran ing saindenging negara. Pemasaran digital minangka karir sing apik banget yen sampeyan bisa nemokake loro