WP Kabeh Impor: Cara Ngimpor Massal Taksonomi Kategori menyang WordPress saka CSV

Perusahaanku nggarap integrasi lan implementasi WordPress sing gedhe banget, kudu migrasi ton data saka instansi lawas utawa sistem manajemen konten (CMS) liyane. Asring, iki kalebu ngimpor produk kanggo WooCommerce, nambah lokasi menyang jinis kiriman khusus, utawa mbangun taksonomi kanthi input sing dikenal. Yen sampeyan pengin, contone, kanggo nambah kategori miturut negara, negara, utawa provinsi… sampeyan bisa makarya ing WordPress kanggo jam nindakake entri data. Untunge, ana sing

Aja Nyalahake WordPress

90,000 peretas nyoba njaluk instalasi WordPress sampeyan saiki. Iki statistik konyol nanging uga nuduhake popularitas sistem manajemen konten sing paling populer ing donya. Nalika cukup agnostik babagan sistem manajemen konten, kita duwe rasa hormat sing jero lan jero kanggo WordPress lan nyengkuyung sebagian besar klien kanggo nggawe. Aku ora mesthi setuju karo pangadeg WordPress sing umume nyepetake perhatian ing masalah keamanan karo CMS.