Tips Optimisasi Kaca Landing sing Nambah Tarif Konversi

Ora ana sangsi manawa ngoptimalake kaca landas minangka upaya sing migunani kanggo para pemasar. Wiku Email nggabungake infographic interaktif lengkap babagan tips optimasi kaca kebangkrutan sing ngasilake asil sing bisa diukur. Mangkene sawetara statistik apik sing ana gandhengane karo optimalisasi kaca landas. Presiden Barrack Obama nglumpukake tambahan $ 60 yuta kanthi pitulung tes A / B Kaca dhasar sing dawa duwe kemampuan ngasilake nganti 220% luwih akeh tinimbang ing ndhuwur 48 ajakan-tumindak XNUMX%

Cara Nggawe Tes A / B ing Kaca Landing Sampeyan

Lander minangka platform landing page sing terjangkau kanthi tes A / B sing kuat sing kasedhiya kanggo pangguna kanggo nambah tarif konversi sampeyan. Pengujian A / B terus dadi metodologi sing wis kabukten sing digunakake para pemasar kanggo nyuda konversi tambahan saka lalu lintas sing wis ana - sarana sing apik kanggo entuk luwih akeh bisnis tanpa mbuwang dhuwit luwih akeh! Tes A / B utawa Tes Split Tes A / B utawa uji coba pamisah yaiku eksperimen sing sampeyan nyoba rong versi beda

Blueprint kanggo Kaca Landing sing Teruji

Salah sawijining infografis paling populer sing kita tingali dirilis dening sponsor teknologi, Formstack, sing diarani Landing Page Praktik Paling Apik. Formstack minangka pembangun formulir online sing gampang digunakake kanthi kemampuan kanggo nggawe kaca landas sing padha solusi Blueprint for a Perfectly Testable Landing Page: Kaca pendaratan kasusun saka klompok elemen sing bisa ditemtokake. Blok bangunan sing ditampilake ing ngisor iki bisa digunakake minangka pandhuan nalika nemtokake lan nggawe