Pandhuan Desain Percakapan Kanggo Chatbot Sampeyan - Saka Landbot

Chatbots terus tambah canggih lan menehi pengalaman luwih lancar kanggo pengunjung situs tinimbang taun kepungkur. Desain percakapan dadi inti saben penyebaran chatbot sing sukses… lan saben kegagalan. Chatbots lagi dikerjakake kanggo ngotomatisasi panangkapan lan kualifikasi timbal, dhukungan pelanggan lan pitakon (FAQ), otomasi, rekomendasi produk, manajemen sumber daya manusia lan rekrutmen, survey lan kuis, pesenan, lan reservasi. Pengarepan pengunjung situs