Internet Nganggo Luwih Apik tanpa Flash

Steve Jobs bener. Wong pisanan sing menehi saran supaya entuk blokir Flash yaiku Blake Matheny. Blake minangka salah sawijining insinyur paling apik sing aku nate kerja bareng - lan aku kerja bareng dheweke ing Compendium lan ing ChaCha. Sampeyan bakal mikir yen aku bakal ngrungokake wong sing ngowahi kabeh infrastruktur lan platform paling ora rong perusahaan teknologi sing beda. Aku ora ngrungokake dheweke. Aku